Den nye beta-versjonen av Chrome lar brukere dra faner til siden av nettleser-vinduet for å aktivere to-siders visning på skjermen.

Annonse


Ny beta-versjon av Chrome ute

Google har sluppet en ny beta-versjon av deres nettleser Chrome.

Ny funksjoner
Den nye versjonen tilbyr en rekke nye funksjoner. Blant annet zooming som ikke bare forstørrer tekst, men også bilder og grafikk; autofill for å gjøre det enklere å fylle inn informasjon på nettsteder og en ny fane-funksjon som lar deg dra en fane til siden av nettleser-vinduet, og dele skjermen i to ulike deler:

Dobbelt så rask som første utgave
Selv om disse nye funksjonene er morsomme og til dels funksjonelle, er det farten Google har fokusert på. Den nye betaen kjører javascript 25 prosent raskere på deres V8-benchmark og 35 prosent raskere på Sunspider-benchmarken i forhold til deres nåværende, stabile versjon av Chrome.

Sammenliknet med den originale betaen går det nesten dobbelt så raskt.

Hva slags bruker er du?
Google har valgt å distribuere nettleseren i tre ulike modi – Stable, Beta og Developer. Dette er altså siste oppdatering for Beta-kanalen, og en rekke av funksjonene har allerede blitt testet ut i Developer-kanalen.

Så fort Beta-testerne har funnet alle småbugs som må rettes på, vil den snart også dukke opp for alle som kjører den stabile versjonen.

Lett å prøve utvikler-versjonen
Skulle du være interessert i å teste ut utvikler-versjonen med de nyeste funksjonene, må du laste ned en liten applikasjon som sier ifra til Chrome hvilken “kanal” du er på. Du kan velge mellom enten den stabile release-versjonen, den nokså stabile beta-versjonen eller den utestede utvikler-versjonen.

Last ned applikasjonen her.

La Chrome oppdatere selv
Så fort du har valgt kanalen du er interessert i går du igjen inn i Google Chrome, går inn på menyen, velger “about Chrome”, og trykker update. Den nyeste versjonen i den kanelen du har valgt lastes ned og installeres automatisk.

Skulle du angre deg og vil tilbake til den stabile versjonen er det bare å endre kanal i den lille ekstraapplikasjonen, og gjøre de samme stegene om igjen.

Undertegnede har prøvd ut developer-versjonen en god stund nå, og har opplevd svært få bugs. Chrome savner imidlertid fortsatt støtte for add-ons, men dette er ifølge Google allerede på vei, og vil komme om ikke så altfor lenge.

Last ned betaversjon her.

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse