facebook

Annonse


Kjendiser får egne Facebook-URLer

Nå skal Facebook prøve å innføre «Vanity URLs», ifølge nettstedet TechCrunch.

Følger etter Myspace
Myspace har lenge hatt såkalte «Vanity URLs», slik at man enkelt kan oppgi url-en til siden sin ved å si “myspace.com/bandnavn”. På Facebook er det imidlertid langt mer kronglete, da man må oppgi URLer som dette: http://www.facebook.com/profile.php?id=534066673.

Ikke akkurat en adresse man går rundt og husker på. Facebook vil imidlertid endre dette, og har allerede begynt å innføre Vanity URLs i det små.

Ikke for alle
Allerede ifjor fikk et fåtall band som blant annet U2 sine egne Facebook-adresser, Facebook.com/U2, men Facebook uttalte da at dette ikke var noe de skulle satse videre på.

Nå har det imidlertid begynt å bli flere og flere av de spesiallagde URLene, selv om det fortsatt er begrenset til Pages, området til Facebook som er forbeholdt band, organisasjoner og så videre.

Nå har for eksempel kjendiser som Ashton Kutcher, Demi Moore og Kevin Rose også fått sine egne Facebook-URLer. Facebook vil imidlertid ikke si noe hvorfor de plutselig har endret policy, selv om en klar endring er i ferd med å skje.

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse