muziic

Annonse


YouTube-program kan bli nye Spotify

Et lite program kalt Muziic har potensiale til å bli den nye Spotify. Faktisk langt bedre enn rimelig begrensede Spotify, spør du oss.

Programmet er designet av en 15 år gammel gutt, og er essensielt en tjeneste som lar deg søke gjennom YouTubes massive arkiv av musikk. Som de fleste vet er YouTube full av musikkvideoer, liveopptak og mer eller mindre obskure låter, og det er en genial ide å lansere et program som lar deg raskt søke gjennom disse. Muziic viser også videoene i et lite vindu som kan forstørres, og du kan legge inn låter i spillelister.

Storebror følger med
Det amerikanske nettstedet CNet har skrevet om programmet, og gjorde YouTubes og dermed deres eier Google oppmerksomme på det. En talsperson for YouTube sa til CNet at nettstedet nå ser på Muziic, og at det ved første øyekast virker at Muziic bryter brukerrettigheter. Det høres altså ikke lovende ut.

Faren til programmets skaper, Mark Nelson, sier at de hadde kontaktet YouTube før lanseringen av Muziic, men fikk aldri noe respons. Han innrømmer at de ikke hadde tatt kontakt med plateselskaper eller andre rettighetsholdere. Han hevder likevel at han og sønnen hadde jobbet hardt for å følge alle YouTubes retningslinjer.

Annonse


Prøv selv
Vi får håpe at YouTube ikke sender sine advokater på Muziic med det første, da vi virkelig liker konseptet. Du bør selv sjekke det ut ved å laste det ned her.

Kilde:
CNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse