Annonse


Spotify hacket

Hackere har fått tak i passord og personinformasjon fra den svært populære musikktjenesten Spotify.

Skift passord nå

Heldigvis bruker det svenske selskapet en tredjepartsleverandør av betalingstjenestene så bankkortinformasjon skal ikke være stjålet.

Registrerte du din konto din 19. desember 2008 eller før denne datoen anbefaler den svenske musikktjenesten deg å skifte passord på tjenesten og på alle andre tjenester der du måtte bruke samme passord.

Smart med vanskelige passord

Det er passord-hashes hackerne har fått tak i. Det vil si at de ikke har passordene i klartekst. Likevel er det en fare for at hackerne kan finne frem til bruker-passordene ved hjelp av hackermetoden brute force.

«En komplett database-lekkasje er det ikke, men frem til 19. desember 2008 var det mulig å få tilgang til passord-hashene til hver individuell bruker om man hacket Spotify-protokollen og kjente til brukernavnet», skriver tjenesten på bloggen sin.

Spesielt de brukerne som har passord med få tegn. Spotify-passordet endrer du her.

Kilder:
Telegraph
Spotify

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse