Steve Jobs vil alltid bli husket som mannen som forandret IT-verdenen.

Annonse


Jobs dropper årets store Apple- møte

Apple har bekreftet at Steve Jobs ikke vil være med på Apples årlige møte på onsdag, for første gang siden han kom tilbake til selskapet han var med på å skape.

Hjemme for helsen
Jobs er for tiden borte fra jobb grunnet medisinske årsaker. Ifølge tidligere uttalelser fra Jobs selv lider han av hormonell ubalanse, som har tappet han for proteiner.

Legene har sagt at han kan være tilbake på jobb i juni i år, og hans fravær om to dager kommer ikke som den største overraskelsen.

Kan Tim ta Steves plass?
Likevel lurer mange på hvordan Tim Cook, Apple-sjefen i Jobs’ fravær, vil klare seg alene på møtet. Tidligere har Jobs tatt seg av vanskelige spørsmål fra pressen så fort de offisielle planene til Apple har blitt diskutert bak lukkede dører.

Denne gangen vil Cook antageligvis være mannen som får kjempe med journalistene alene, og sansynligvis vil spørsmålene være enda hardere denne gangen.

Har Apple forberedt seg på en framtid uten Jobs? Hvordan klarer de seg uten han? Hvordan takler de økonomikrisen? Spørsmålene er mange, og denne gangen har ikke Apple Steve Jobs å gjemme seg bak.

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse