Touch Pro 2

Annonse


To flaggskip fra HTC

HTC er fremdeles i siget, og fortsetter å lansere nye toppmodeller. I denne omgang er det snakk om oppgraderinger til allerede eksisterende bestselgere, men vi skal ikke nekte for at det ser ganske imponerende ut.

Det er Diamond og Touch Pro som oppdateres, og de nye modellene blir logisk nok hetende Diamond 2 og Touch Pro 2.

Enda enklere i bruk
Noe av det viktigste med de nye telefonene er at HTCs eget grensesnitt, Touch Flo 3D, blir enda tettere integrert med Windows Mobile. Det er fremdeles 6.1-versjonen av operativsystemet som ligger i bunn, men HTCs egne menyer er blitt mer fremtredende, mer trykkvennlige (større ikoner), og det loves enklere tilgang til e-post, musikk, meldinger og så videre.

Oppdatering: Microsoft meldte nettopp at begge de nye telefonene vil kunne lett oppgraderes til Windows 6.5, den nye versjonen av operativsystemet.

Annonse


Touch Diamond 2

Begge modellene får kontaktoversikt der du kan gå inn på hver person i kontaktboka og lett finne frem til all kommunikasjon med vedkommende. Dessuten får begge telefonene en push internet-teknologi som skal gjøre surfing på nettet kjappere og mer effektiv.

Diamond 2 har en 3.6 tommer stor skjerm med VGA-oppløsning, en eget område for berøringszoom, kamera med 5 megapiksler og ikke minst loves det 50% bedre batterilevetid.

Proffmobil
Touch Pro 2 er mer fokusert på forretningsbrukere, med et stort QWERTY-tastatur, 3.6 tommers skjerm, 3.2 megapikselkamera og selvfølgelig alle mulige tilkoblingsmuligheter. Telefonen introduserer også en stemmestyringsteknologi, som skal gjøre det mulig å hoppe over mellom forskjellige kommunikasjonskanaler, for eksempel e-post til telefonkonferanse. Også Touch Pro 2 får femti prosent bedre batterilevetid.

Touch Diamond 2 skal lanseres i begynnelsen av andre kvartal 2009, mens Touch Pro 2 kommer til sommeren. Prisene er ikke avklart.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse