Jan Roger Sørdal fra Sandnes garanterer svar på spørsmålet ditt. Men han kan ikke garantere at svaret er korrekt...

Annonse


Han kan svare på ALT!

Sandnes-guttene Jan Roger Sørdal (19), André Rovik (23), Thomas Giske (20) og Jerry Sæle (19) var grundig leie av å bli møtt med telefonsvarere pr. telefon og automatiske svar i e-posten.

Inspirert av SAS

– Vi var inne på nettstedet til SASog fikk øye på en svar-robot. Vi tenkte vi skulle prøve den ut ved å spørre diverse tulle-spørsmål. Denne «roboten» svarte ganske så morsomt på noen av spørsmålene, og vi fikk ideen til å lage denne lignende siden. Eneste forskjell er at her er det faktisk en levende person som svarer, sier Jan Roger Sørdal til ITavisen.

Dermed ble askjani.com en realitet.

Garanterer svar

Sørdal høres umiddelbart ut som en imøtekommende fyr. Man er han så kunnskapsrik som han gir seg ut for å være?

Annonse


– Jeg garanterer et svar. Men jeg garanterer ikke at svaret er korrekt. Jeg bruker ikke hjelpemidler, så jeg svarer det jeg føler, sier Jan Roger.

Privat spørsmål

Så langt har han fått inn over 600 spørsmål om alt mellom himmel og jord. Det siste spørsmålet handler rett og slett om størrelsen på orakelets edlere deler: «Hvor lang er tissen din?»

– Det er jeg opplagt kvalifisert til å svare på. Men jeg tar ikke fram målebåndet – i tråd med prinsippet om å ikke bruke hjelpemidler. Også her vil jeg svare det jeg føler er riktig, sier mannen som fra nå av trolig vil bli kjent som nett-Janni på folkemunne.

Oppdatert 17/2 kl. 08.43

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse