arena

Annonse


LGs flaggskip gjør sin TV-debut

LG holder virkelig ikke mye tilbake før den store mobil-messen neste uke, og har allerede lekket mange detaljer om det kommende flaggskipet LG Arena (KM900).

Som om ikke det var nok har en svensk journalist fått prøve ut telefonen, og viser fram noen av funksjonene på web-TV.

Fokus på kube-UI
En av hovedfunksjonene til det nye S-Class-brukergrensesnittet dreier seg om den berryktede kuben, som skal tilby brukeren en dynamisk 3D-opplevelse som ingen har gjort før.

Poenget er at hver side skal representere ulike deler av programvaren til telefonen, og dermed gjøre det enklere å navigere seg fram i menyene.

Annonse


– Liker telefonen godt
Den svenske reporteren er imponert over skjermen, og synes telefonen har en god berøringsfølsom skjerm. Den er i hvert fall åpenbart fin å se på, da LG har klart å presse inn 800 x 480 piksler på den 3-tommers store WVGA-skjermen.

Likevel mener reporteren det hadde vært fint å ha muligheten til å bruke en stylus av og til, fremfor å være begrenset til bruk av fingeren. Dette er selvfølgelig ikke mulig, ettersom LG tar i bruk det som kalles «capacitive touch», hvor elektriske signaler fra fingeren blir registrert, fremfor trykk. Den samme teknologien finner man for eksempel i iPhone, hvor man såvidt trenger å være borti skjermen med huden for at signalet skal registreres.

Savner tastatur
I tillegg nevner hun at kameraet er bra, og tilbyr oppløsninger på 5MP. Hun savner imidlertid et tastatur, men poengterer at dette bare er en smakssak, og ikke nødvendigvis noe som er negativt for alle. I tillegg savner hun en dedikert musikktjeneste fra LG, slik som både iPhone, Sony Ericsson og Nokia tilbyr via iTunes, Play Now og Comes With Music.

LG har tidligere også rapportert at telefonen vil ha støtte for multi-touch, men dette ble ikke vist frem på videoen.

Trykk her for å se videoen.

Kilde:
Dagens Nyheter