Ved å bruke dette programmet velger man sin falske opplastingshastighet. Informasjonen blir sendt til torrent-trackeren som tror brukeren laster opp store mengder data og gir dermed data tilbake.

Annonse


Slik jukser fildelerne

Bittorrent har nesten blitt standard protokoll for overføring av større programmer og piratmateriale på nettet, men dette har som alt annet også hull som kan misbrukes.

Brukes av piratene

Bittorrent-teknologien brukes flittig av piratene. Blant annet mye omtalte The Pirate Bay og Mininova for å nevne noen.

Men teknologien er også populær blant Linux-fans som blant annet bruker det for å spre nye oppdateringer av de utallige Linux-distroene. Også Blizzard bruker teknologien for å oppdatere World of Warcraft.

Jukser til seg god ratio

Ingen programmer eller protokoller er 100 prosent sikkert og dette gjelder også bittorrent. Spesielt på lukkede fildelingsnettverk kreves det at man har lastes opp en viss mengde til de andre fildelerne for å få få lov til å laste ned.

Annonse


Les om hva ratio er her.

Juksingen er nok derfor mest utbredt på nettverk der det deles piratvare. Det finnes programmer som gir juksemakeren ratio uten å ha lastet opp noe i det hele tatt. Slik får personen tak i all den informasjonen han han vil ha uten å stå i kø og dele til andre.

Enkelt med jukseprogram

Tracker Pro er en av disse programmene som enkelt gir juksemakeren upload personen egentlig ikke har. Slik får brukeren tilgang til å laste ned det man trenger uten å dele noe selv.

Slik juksing ødelegger selvsagt for hele prinsippet bak fildeling med bittorrent. For om ingen deler blir heller ikke dataene tilgjengelig.

Kilde:
Makeuseof