nokia-app-store

Annonse


Lager Nokia App Store?

Apples App Store har unektelig vært en gigantisk suksess siden lanseringen i fjor. Med over 500 millioner nedlastede programmer har flere andre mobilselskaper innsett verdien av en slik butikk, og laget sine egne versjoner.

Både Samsung, RIM og Google har jobbet for å implementere lignende applikasjonsbutikker, og nå ser det ut som Nokia er det neste selskapet på listen.

Vises fram neste uke
Ifølge ryktene skal den finske mobilgiganten vise frem en egen App Store på den store mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona neste uke.

Hvis Nokias får det til kan en slik butikk bety utrolig mye for selskapet. Selskapet har allerede over 100 millioner Symbian-telefoner på markedet, og utfallet vil utvilsomt blitt gigantisk dersom samtlige ville hatt en felles markedsplass å handle fra.

Annonse


Bra deal for utviklerne
Ifølge Eldar Murtazin, mannen som skal ha sett og rapportert om applikasjonsbutikken, lider de fortsatt av et par oppstartsproblemer og rotete brukergrensesnitt. Problemene blir imidlertid rettet fortløpende, og mye av det er bare småpirk.

I tillegg forteller han at distribuerings- og overskuddsavtalene som utviklere må skrive under på ser svært gunstige ut.

Kilde:
Unwired View