Disse damene er sikkert hyggelige. Men er de klare for speed-dating?

Annonse


Speed-dating på iPhone

Liker du å flørte på nettet? Nå kan du også gjøre det via en egen iPhone-applikasjon.

Finn partnere nær deg

På App Store finnes nå SpeedDate, et gratisprogram som ifølge egenreklamen skal la deg finne passende partnere i ditt geografiske område.

Forutsetningen er at disse partnerne bruker samme programvare, og har registrert sine profiler som søkbare i det samme systemet.

Kjæreste i Kabul?

Foreløpig er programmet heller lite utbredt på våre breddegrader. Det merket vi da vi i går installerte det og ga oss ut på det vi trodde var et lovende, lokalt sjekkemarked.

Vi fikk riktig nok opp en rekke vakre, mer eller mindre lettkledde kvinner – alle sammen åpne for forslag. Problemet var at de alle sammen bodde i Afghanistan!

Spøkefulle damer?

Afghanske damer er ikke kjent for å ta lett på klesdrakten – i hvert fall ikke hvis det finnes en Taliban-forlegning i området. Så her måtte det være noe alvorlig feil…

Kanskje det rett og slett dreide seg om rotnorske frøkener som alle sammen delte en god spøk (Humor er en god egenskap hos en partner – ingen tvil om det).

Ikke dra!

Eller kanskje programmet har tekniske utfordringer som skaperne ennå ikke har full oversikt over? For eksempel at de ikke har kommet lenger enn «A» i landsoversiken sin?

Uansett vil vi ikke uten videre anbefale SpeedDate i denne versjonen til kjærlighetssultne iPhone-eiere. Like lite som vi vil anbefale en reise til Afghanistan med det primære formål å sjekke damer….

Oppdatert 5. januar 2009 kl. 11.09: Vi har nå funnet flere norske jenter på Speedate. En av dem er til og med fra Bergen… Så nå begynner det å hjelpe!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse