Det blir stille i Yahoo!-bygget fra 1. juledag til 2. nyttårsdag.

Annonse


Ny søketjeneste fra Yahoo

Søkemotoren Yahoo gir ikke opp konkurransen med, la oss si, Google. Selskapet jobber stadig med nye tjenester, og deres nye påfunn heter Search Pad. I følge Yahoo er det vanskelig for internettbrukere å holde oversikt over all informasjonen de kommer over, spesielt når man forsker på for eksempel mulige innkjøp, bestilling av reiser eller undersøker andre typer tilbud.

Ta vare på informasjonen
Så, det Search Pad gjør mulig er å kopiere innholdet i nettsider til et eget dokument, og organisere informasjonen slik at det er lett å finne frem.

Tjenesten skal selv skjønne når brukeren forsker på et spesielt tema, og skal dermed samle inn besøkte nettsteder og bidra med verktøy for å legge inn notater og organisere resultatene. Notatene kan lagres, redigeres i etterkant og sendes til venner.

Virtuell notatblokk
Dette åpner for mange praktiske løsninger, sikkert også for oss skribenter. Det skal imidlertid nevnes at Google var først ute med noe tilsvarende, kalt Notebook, men utviklingen på dette prosjektet er stanset.

Annonse


Yahoos Search Pad er heller ikke offisielt lansert, og er foreløpig kun tilgjengelig for utvalgte brukere.

Du kan selv se Search Pad i aksjon her.