Ubuntu - nå med Yahoo som standardsøk i nettleseren.

Annonse


Kvinne kom seg ikke på nett…

En amerikansk kvinne fra Wisconsin ba en TV-stasjon om hjelp da Ubuntu hindret henne i å delta på online-timer hos hennes lokale tekniske universitet.

Forventet en «vanlig» maskin
Abbie Schubert regnet med at hun hadde kjøpt en helt vanlig datamaskin da hun betalte 1100 dollar til Dell. Hun oppdaget imidlertid raskt at hun hadde fått en maskin som kjørte Ubuntu fremfor Windows, operativsystemet hun var vant til.

Hun hadde aldri hørt om Ubuntu, og ringte raskt Dell for assistanse. Der ble hun fortalt at hun kunne levere maskinen tilbake hvis hun ville, men de oppfordret henne til å beholde Ubuntu, fordi «mange studenter elsker det» og fordi det var kompatibelt med alt hun trengte.

Ikke nett, ikke Word
Abbie stolte på Dell, men konkluderte raskt med Ubuntu ikke fungerte helt som Windows.

Annonse


Da hun skulle kjøre nettleverandørens installasjons-CD (Windows only-CD, selvfølgelig) for å få tilgang til internett, skjedde det ingenting. Heller ikke når hun skulle installere Microsoft Word gjorde maskinen som den skulle.

Fristen for å melde seg på skole-kurset gikk ut, og det samme med retur-retten til Dell.

– Jeg er utrolig frustrert. Jeg ville bare komme meg tilbake på skolen, men for det trengte jeg en datamaskin, forteller Schubert i ettertid.

Dette var altså en student som ville inn på det lokale, tekniske universitetet. Trenger vi si mer?

Kilde:
WKOW

Annonse