chrome3

Annonse


Slik blir nye Chrome

Chrome-nettleseren til Google har kanskje ikke revolusjonert internettverdenen enda, men det er hyggelig å se at utviklerne stadig vekk jobber med å implementere ny funksjonalitet til den minimalistiske browseren.

Så, en pre-beta versjon av utgave 2.0 av Chrome er nå sluppet, og introduserer en del nye muligheter. Selv om ingen av dem er strengt tatt sjokkerende, det er mer at de oppdaterer Chrome til standarder satt av andre nettlesere.

Autofullføring
For eksempel kan Chrome nå autofullføre former. For eksempel når du søker i Google!

Dessuten kan Chrome nå zoome inn på nettsidene (og zoome ut igjen). Dette gjøres raskt ved å trykke på Ctrl + og -, samt Ctrl og 0 for å returnere til vanlig visning.

Du kan nå også autoskrolle ved å trykke på en nettside og vise retning. Og du kan opprette flere profiler i Chrome, der du kan tilpasse nettleserens innstillinger til der du måtte befinne deg, for eksempel hjemme eller på jobb.

Vi håper at den endelige 2.0-versjonen har litt mer å by på enn dette, for å være ærlig. Du kan selv teste ut Chrome 2.0, instruksjonene finner du her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse