Apple trekker seg fra Macworld

applefront

Neste måneds Macworld vil bli Steve Jobs og selskapets siste, ifølge en ny pressemelding fra Apple.

Lang historie
Macworld har frem til nå vært kjent som messen hvor de aller ferskeste Apple-produktene blir vist frem. Steve Jobs pleier å holde en lang og inspirerende tale for de besøkende, og de hele pleier å kulminere i et nytt storprodukt.

Appleprodukter som iPod, iPhone, Mac OS X og Safari har alle blitt vist frem på Macworld. Nå skal altså Apple trekke seg ut av arrangementet, og Steve Jobs vil heller ikke holde noen avskjedstale neste måned.

Annonse

Trenger ikke publisiteten
Phil Schiller skal være mannen som vil stå på podiet i januar og holde seremonien igang. Ifølge Apple har selskapet trukket seg lengre og lengre vekk fra slike messer de siste årene, og peker blant annet på NAB, Macworld New York, Macworld Tokyo og Apple Expo i Paris som de allerede har trukket seg fra.

– Vi har blitt et såpass stort selskap at messer har begynt å utgjøre en mindre og mindre del av hvordan vi når ut til brukerne våre. Butikkene våre blir stadig mer populære, og nettstedet vårt tilbyr alltid de seneste nyhetene våre, skriver Apple i pressemeldingen.

Hvordan Macworld vil overleve uten Apple i 2010 kan bli et interessant skue.

Kilde:
Engadet

Annonse
Annonse