Nokia vil ikke kommentere saken, men det ser ut som deres slagplan for 2009 har funnet veien til nettet.

Annonse


Nokias slagplan avslørt

For mange var overraskelsen stor da Nokia annonserte sitt kommende flaggskip N97. Gode specs, stor skjerm og fullt tastatur – akkurat det mange trengte. Men overraskelsen var ikke like stor for alle.

Ja, den er ekte
Tidligere i høst lekket det nemlig ut en strategiplan fra Nokia, som ingen visste om var ekte eller ikke. Papirene inneholdt nøyaktige spesifikasjoner og navn på kommende modeller, og datoer for når prototyper for de enkelte telefonene skulle være klare.

Men ikke før Nokia annonserte N97 kunne man være sikker på at listen faktisk stemte. Listen inneholdt imidlertid en telefon med de nøyaktig samme spesifikasjonene som N97, og datoene stemte også overens.

Touchskjerm, kompass og superkamera
Dermed sitter en rekke mennesker utenfor Nokia med en nøyaktig fasit på hva vi kan forvente fremover fra det finske mobilselskapet.

Annonse


Tomas Zirn ved det svenske nettstedet Computer Sweden rapporterer at vi kan regne med å se en telefon uten touchskjerm, men med 8 megapikselkamera rundt februar. Denne blir etterfulgt av en mobil med fullt qwerty-tastatur.

Noen uker etter det er det duket for enda en supermobil fra Nokia. Denne vil ha 3,5-tommers touchskjerm, innebygd kompass pluss en rekke andre småsnacks.

Kilde:
Computer Sweden

Annonse