Hopp til navigasjon Hopp til innhold
3g-iphone (Ill.: Apple)

Ny iPhone- programvare hacket allerede

Versjon 2.2 jailbreaket etter to dager.

Før helgen slapp Apple den nyeste storoppdateringen til iPhone (og iPod Touch), altså programvare versjon 2.2. Blant forbedringene er støtten for Google Street View (ikke for iPod Touch-eiere), flere fikser i e-post-programmet og nettleseren Safari, bedre støtte for podcast-nedlastning og mye annet.

Raskt ute
Det tok ikke lang tid før programmererne i iPhone Dev Team tok seg av den nye oppdateringen, og nå kan brukerne av ulåste telefoner som er glad i å installere uoffisiell programvare også oppgradere til 2.2-programvaren uten bekymringer og ta del i den nye funksjonaliteten.

iPhone Dev Team har imidlertid et par advarsler: Eiere av 3g iPhone bør ikke bruke QuickPwn-programvaren og må ikke oppdatere til versjon 2.2 uten å bruke PwnageTool. Dette på grunn av såkalt baseband-teknologi som er et komponent i iPhone som blir oppdatert av den nye programvaren og dette kan føre til problemer. Dev Team forklarer dette inngående på bloggen sin.

Jailbreaken fungerer foreløpig dessverre ikke på andregenerasjons iPod Touch.

Har du oppdatert? Fungerer det bra?

Kilde

Stikkord: 3g, Apple, dev team, Google, google street view, iphone, ipod, programvare