Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Kanskje det er Arthas som ikke egner seg for de kinesiske spillerne?

WoW har 11 millioner spillere

Blizzard-spillet fortsetter å vokse.

I en ny pressemelding fra Blizzard er det nå bekreftet at 2004-spillet World of Warcraft har nådd svimlende 11 millioner aktive spillere.

1 million på ti måneder
Ifølge Blizzard har onlinepopulasjonen økt med én million på ti måneder, og dette er før de engang har lansert den oppkommende ekspansjonen Wrath of The Lich King.

Analytikere tror spillerantallet vil øke kort tid etter at ekspansjonen slippes. I tillegg viser tidligere tall at mange spillere vender tilbake da nytt innhold slippes, og dette blir neppe et unntak.

Gigantisk befolkning
Som The Inquirer poengterer ville World of Warcraft vært et formidabelt land i virkeligheten, med flere innbyggere enn land som Hellas (og Norge). WoW-landet ville faktisk vært det 75-e mest befolkede landet i verden.

Hvordan et land med bare WoW-spillere skulle klart seg er imidlertid en annen sak. The Inquirer tipper at kriminaliteten sansynligvis ville vært lav, og fastfood-industrien ville sett en formidabel oppgang.

Fornøyd
– Det har vært veldig givende å se spillere rundt om i verden fortsette å vise så sterk støtte til World of Warcraft, forteller Blizzard-sjefen Mike Morhaime.

– Vi vil selvfølgelig svare på den utrolige entusiasmen med en konstant utviklende, høykvalitets-spillopplevelse, avslutter Morhaime.

Stikkord: blizzard, the inquirer, the lich king, warcraft, world of warcraft, wotlk, wow