Hopp til navigasjon Hopp til innhold
winvistaultimateboxshot

Ny Vista-oppdatering tar form

Ny Service Pack klar for utviklerne onsdag.

Før helgen skrev vi om at en svært tidlig versjon av den nye storoppdateringen til Windows Vista, Service Pack 2, kan lastes ned og testes.

Nå snakker Microsoft mer om den kommende oppdateringen, og nevner at en fullverdig betaversjon vil være tilgjengelig for utvalgte testere fra onsdag.

Ikke så mye nytt?
Dessverre er det foreløpig få dramatisk spennende nyheter inkludert i Vista SP2. I følge Microsofts blogg er det i hovedsak disse nyhetene det fokuseres på:

– Støtte for kommende teknologier som Bluetooth 2.1, bedre støtte for opptak på Blu-ray-brennere, støtte for ICCD/CCID-smartkort og den nye VIA 64-bits-prosessoren.

– Windows Connect Now skal gjøre det enklere å sette opp og vedlikeholde Wi-Fi-tilkoblinger.

– Windows Search 4.0, som er en bedre og raskere søkemotor.

I tillegg vil oppdateringen naturligvis inneholde alle fikser og patcher som er sluppet siden Service Pack 1. Og du trenger SP1 for å kunne bruke SP2.

Ingen endelig lanseringsdato er gitt for SP2, men det antas at den ferdige versjonen av oppdateringen vil lanseres i løpet av første halvdel av 2009. Det er uansett hyggelig at selskapet fremdeles jobber med oppdateringer til Vista, selv om Windows 7 er godt på vei.

Kilde

Stikkord: blogg, bluetooth, Microsoft, service pack, vista, windows, windows 7, windows vista