obj.phpi

Annonse


– Windows 7 tidlig 2009

Microsoft vil ikke si noe mer om når Windows 7 er ferdig, men mye kan tyde på at det kommer tidligere enn mange trodde.

Allerede i år?

Ifølge Windows-ekspert Mary Jo Foley hvisker Microsoft noen av kundene sine i øret at Windows 7 blir ferdig sent i år. Selskapets offisielle standpunkt utad er fortsatt at Windows 7 kommer i januar 2010.

Dette tviler Foley på. Hun mener det er svært lite klokt å lansere Windows 7 i januar-måned. Argumentet hennes er at det er langt klokere å lansere OSet på sommeren, i håp å å få det installert på alle laptopene studenter kjøper denne årstiden i forbindelse med skolestart.

OEMene snakker

Asus-sjefen har snakket litt for mye om Windows 7 og har sagt at OSet dukker opp i Eee-maskiner allerede i andre halvdel 2009, og ikke januar 2010. Det er ingen grunn til at selskaper som Asus skal fare med løgn og synsing og er langt mer pålitelig enn analytikernes spådommer.

Annonse


For å gjøre det enda mer spennende har bloggeren Long Zheng skrevet at Windows 7 vil lanseres før neste WinHEC som går av stabelen 3. mai 2009. «There is not another WinHEC planned before Windows 7 is released.» Stort klarere kan det ikke sies.

Ifølge ZDnet er det duket for åpen beta 1 i desember i år. Vi får se. Microsoft holder selvsagt tett om detaljer. Vista er jo fortsatt i salg.

Kilde:
ZDNet
Edbott

Annonse