Steven Smith er mest kjent som «Zune-mannen». Nå har han kjøpt seg iPod og erstattet Microsofts mediespiller med en karikatur av USAs videpresident Dick Cheney.

Annonse


Zune-mannens nye pryd

Steven Smith er ingen profesjonell, betalt markedsfører for Microsoft. På helt frivillig basis kjøpte han seg en Zune, og ble så begeistret at han både tatoverte Zune-symbolet på armen sin og til og med skiftet navn til «Micrsoft Zune».

Kortvarig glede

Men, akk. Gleden varte ikke lenge. For ikke før hadde Microsoft begynt å smile fra øre til øre over god, gratis PR, så skiftet den godeste Smith mening.

Frustrert over at Microsoft var så seint ute med nye oppdateringer av spilleren sin gikk ha like gjerne å kjøpte seg en Apple iPod Classic – og seinere en iPod Touch.

Slår seg på politikken

Nå er det definiteivt slutt på Microsoft- og Apple-romansene til den fyldige amerikaneren. Nå har han i stedet valgt å slå seg på politikken.

Annonse
I god tid før Halloween har han tatovert inn USAs visepresident som djevel på armen sin – for å vise sin for akt for det sittende regime i Det Hvite Hus.

Vi tipper det er en del Obama-tattiser der ute også nå…

Kilde:
iphonesavior.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse