apple invite

Annonse


Nye Macbooker neste uke

Bloggere og teknologiskribenter jorda rundt gnir seg i hendene: Apple skal straks vise frem nye produkter! Verden er i ekstase.

Amerikanske skribenter har altså nå mottatt offisiell invitasjon til en pressekonferanse som skal finne sted 14. oktober, med andre ord neste tirsdag. Invitasjonen viser klart at det er nye bærbare det er snakk om, da det tydelig står “The spotlight turns to notebooks” på dem.

Mange rykter på gang
I og med at de siste dagene har vært dominert av rykter om en potensielt revolusjonerende ny produksjonsprosess, kalt “Brick” (som betyr at laptopenes chassis produseres i ett stykke, uten skruer og andre slitasjemomenter), samt mulige nye modeller med en ny utforming, skulle det bare mangle at Apple faktisk offisielt annonserer nye maskiner i nærmeste fremtid. Og vi vet alle hva som skjer når Apple annonserer nye ting.

Så, spekuler i vei. Og vi følger med neste tirsdag, og kommer tilbake med full dekning.

Kilde

Annonse