Jepp, bare tull, men ganske morsomt.

Annonse


Slik fungerer Apple-sensuren

vi har skrevet flere saker om hvordan iPhone-programmer har blitt nektet adgang til App Store da de av ulike grunner ikke har passert Apples strenge regler. Mange av grunnene har vært svært vage, og i noen tilfeller helt usaklige.

Internt dokument?
Det kunne en stund se ut som applikasjonene ble nektet adgang helt uten grunn – kun ofre for ren tilfeldighet.

JoyofTech har imidlertid tatt et dypdykk i Apples interne dokumenter og kommet frem til denne humoristiske fremstillingen av Apples godkjennelsesprosedyre.

Jepp, bare tull, men ganske morsomt.

Annonse


En reel nyhet:
For deg som ikke skjønte det – ja, det er tull. Alt for å gjøre en tung mandag litt lettere. For å være en smule saklig kan vi informere at Apple faktisk har endret litt på sin App Store, i form av at man nå må ha lastet ned eller kjøpt en applikasjon før man kan kommentere og gi den karakter.

For mange utviklere betyr dette at sinte brukere ikke lenger kan gi et program bunnkarakter bare fordi de føler for det – Nå må de teste det først. Ifølge programutvikleren Matt Gemmel er dette et skritt i riktig retning, selv om det er langt ifra godt nok. Ingen NDA og klarere retningslinjer står fortsatt høyt på ønskelisten.

Annonse