Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Googles mobile tar omstart hver gang du skriver reboot. Heldigvis ruller Google ut en oppdatering i disse dager. (Ill.: Google)

«Google Phone» allerede utsolgt

Før den engang er i butikkhyllen!

T-Mobiles G1, bedre kjent som Google Phone eller HTC Dream kommer ikke før 22. oktober i USA. Den har fått mye oppmerksomhet etter den ble lansert forige uke, og nå kan T-Mobile fortelle at telefonen allerede er utsolgt.

Utrolig populær
Hvordan stemningen vil bli på lanseringsdagen får vi fortsatt vente og se. Mange regner med at det vil oppstå køer utenfor butikkene, men om det vil matche iPhone-lanseringens hysteri er heller tvilsomt, ifølge Gizmodo.

For dere som ønsker dere en Android-drevet mobil til Norge ser det ut som ventetiden blir lang. I første hånd vil T-Mobile kun selge telefonen i andre T-Mobileland utover året, noe som ikke inkluderer Norge. Vi kan imidlertid håpe at andre HTC-telefoner vil komme med Google-OS-et, slik at vi får en smakebit her i landet også.

Stikkord: android, Google, htc, Mobil