Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Både Firewire-porten og DVI-I-porten vil byttes ut på den nye Macbook Pro, ifølge rykter.

Nye Macbook-detaljer lekket

Rykter om både Macbook og Macbook Pro har dukket opp.

Dagene går, og tiden begynner å nærme seg Apples oktoberannonsering hvor ryktene sier at nye Macbook-er vil bli lansert.

Blanding av iMac og Air
Det seneste ryktet fra Apple Insider inkluderer en Macbook i aluminium som vil se ut som en blanding av iMac og nye Macbook Air, og endringer på Macbook Pros tilkoblinger.

Det nye aluminiums-utseendet til Macbook skal gjøre så den ser ut som den er i samme serie som Macbook Pro-en. Apple Insider tror dette kan innebære både smalere kanter og et svart kontrastbelegg.

Bytter til mini-DVI
Om Macbook Pro-en vil få noen større oppdateringer er ikke nevnt, men det ryktes om at Dual Link DVI-I-porten vil forsvinne, og bli erstattet med Mini-DVI-porten som vi i dag ser hos Macbook og iMac.

I tillegg skal firewire-porten endres fra en Firewire 400-port til en Firewire 800-port. Ikke de største oppdateringene altså.

Bare rykter?
Alt dette er selvfølgelig bare spekulasjoner og rykter. Apple Insider har angivelig blitt oppdatert fra Appleansatte som har sett de nye bærbare maskinene, men hvor kredible noen av dem er i dette tilfellet er en annen sak.

Stikkord: Apple, imac, macbook, macbook air, macbook pro, rykter