Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Picture 1 (Ill.: Apple)

iPhone 3G med 32GB?

Oppdatert: Kan få dobbel lagringskapasitet, ifølge Apple-kilder.

Ifølge nettstedet Engadget har ryktene rundt iPhone begynt å svirre igjen. Denne gangen er det en økning av lagringskapasiteten som har fått så mye oppmerksomhet at den ikke kan ignoreres lenger. AppleInsider melder at iPhone 3G vil bli oppgradert til 32GB, og at 8GB-versjonen vil fases ut av markedet.

Snart tom for 8GB-iPhones
AppleInsiders kilder i bransjen kan fortelle at deres lager snart er helt tomme for 8GB-versjonen, noe som kan sees på som en sterk indikasjon på at modellen er i ferd med å fases ut.

I tillegg mener nettstedet å ha fått informasjon fra kilder i Apple at det skal bli mulig å aktivere telefonen hjemifra, fremfor å måtte gjøre det i butikken slik det nå er med iPhone 3G. dette kan føre til at det igjen vil være mulig å bestille billigere telefoner fra USA, da de enkelt kan videreselges og jailbreakes.

Har skjedd før
Det er ikke første gang dette skjer med iPhonen. Førstegenerasjons-iPhonen gjorde det samme, og byttet ut 4GB-versjonen med en 16GB-telefon istedenfor.

Oppdatert: AppleInsider, i beste ryktenettsted-stil, har nå gått tilbake med sin opprinnelige artikkel. Det som var «snart» har nå blitt til «sansynligvis etter jul».

Stikkord: 3g, Apple, iphone