Hopp til navigasjon Hopp til innhold
wipeout

Ny Wipeout rundt hjørnet

Futuristisk racing snart på PS3

Alle eiere av originale PlayStation som spilte på 90-tallet har et nostalgisk forhold til Wipeout. Spillet gjorde seg spesielt godt midt på natta, helst etter endt bytur, selv om det ble uforklarlig mye vanskeligere da.

Wipeout har dukket opp på samtlige PlayStation-plattformer siden den tid, inkludert to flotte utgivelser på PSP, men PlayStaton 3-versjonen har latt vente på seg. Og den tidlige utgaven vi prøvde i Japan for et år siden var heller ikke mye lovende.

Ferdigutviklet

Nå ser det imidlertid ut til at spillet endelig er lanseringsklart – i USA vil Wipeout HD slippes allerede 25. september, til en pris på 19.99 dollar. Wipeout HD vil i utgangspunktet kun distribueres via PSN som nedlastbar tittel, og ser usedvanlig lekkert ut, i det minste grafikkmessig. Flere spillvarianter er inkludert, og det vil også være spillbart på nett. Trophies støttes også.

Selv om den europeiske lanseringen ikke er helt avklart enda (vi venter på svar fra norsk distributør), er spillet tydeligvis ferdigutviklet, og da kan det ikke være så fryktelig langt unna. Vi gleder oss.

Kilde

Stikkord: hd, playstation, ps3, usa