Vi får håpe at denne fargekoden er helt borte med de nye utgavene som har dukket opp i USA.

Annonse


MS sparket Xbox 360-tester

RRoD-problemet til Microsoft ble avslørt i detalj i en artikkel hos VenteureBeat. Det gikk hardt utover en MS-ansatt.

Fikk sparken

Får man tre røde lys på Microsofts nyeste konsoll Xbox 360 er den død og må sendes inn til reperasjon. Problemet er så stort at Microsoft måtte utvide garantien. Hele operasjonen har kostet enorme summer.

Nå har spill-tester Robert Delaware (29) fått sparken fordi han angivelig skal ha brutt kontrakten med Microsoft ved å snakke om testingen av konsollen og alle problemene med maskinvarefeil. Delaware jobbet med å finne feil på konsollen som kan dukke opp når man spiller spill.

– Er klar til å kjempe

Historien om de ødelagte konsollene er skrevet av Dean Takahashi. Delaware var den eneste som ikke ville være anonym når han ble intervjuet i saken.

Annonse


– Jeg angrer ikke på hva jeg gjorde. Jeg kommer til å kjempe. Om de ønsker å komme etter meg, kom med det, svarte Delaware i et telefonintervju med artikkelforfatter Takahashi.

– MS har retten på sin side

«Det er helt klart at Microsoft hadde rett til å sparke han siden han brøt selskapets retningslinjer», skriver Takahashi i en oppfølgingshistorie og legger til at Delaware regner med at han nå kommer til å bli saksøkt av sin gamle arbeidsgiver.

«Når jeg tenkte på at jeg kunne forandre ting med å fortelle min historie, var det ikke akkurat dette jeg håpet på», skriver Takahashi.

Kilde:
VentureBeat

Annonse