Lightes: dummere enn hva man skulle tro var mulig.

Annonse


Verdens dummeste programmer

Cnet har laget en video der de presenterer de fem dårligste programmene sommeren 2008.

Det verste av de verste

Cnet eier som kjent download.com og har mange programmer og ta av. Gode og dårlige. Og de virkelig virkelig virkelig dårlige.

Vi har i tillegg til å beskrive programmene, laget en lenke til dem. Kos deg.

5. Offspring. Dette programmet sier det klarer å lage en morph av et bilde av deg og en kjendis. Greit konsept som er gjort hundre ganger før. Problemet er selvsagt at det overhodet ikke funker.

Annonse


4. Poet In a Box. Her har vi en fin en. Programmet setter sammen setninger basert på hvilket dialogbokser man trykker på. I tillegg reklameres det med at man ikke trenger å tenke. Stay away!

Vi vet du drømmer om å bli en stor dikter/poet. Da er det bare å glemme dette programmet.

3. Automatic Print Email. Denne ideen er så grusom dum som den høres ut desverre. Dette programmet skriver ut hver eneste epost som havner i innboksen så du kan lese den på papir. Nei nei nei nei.

2. Birthday eCards With Your Personal Voice. Et grusomt nett-program som bruker IE. Det både ser og høres grusomt ut og ser ut som en nettside fra 1994. I tillegg krever den installasjon av en eller annen ActiceX-kontroller. Nei takk.

Kitsj eller bare jævli? Bare jævli.

1. Lightes. Sommerens verste program er så poengløst at man egentlig har problemer med å forklare bruksområdet. Det er sannsyneligvis fordi det ikke har noe bruksområdet. Dette programmet viser farger. Når du trykker på gult blir det gult og når du trykker på rødt, så blir det? Ja, akkurat. Det er så fordømt dumt.

Her er Cnets presentasjon av de fem dårligste programmene på Download.com sommeren 2008.

Kilde:
Cnet

Annonse