Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Picture 6

Se Logitechs supertynne tastatur

Under én centimeter tykk.

I tillegg til å være utrolig tynn har Logitechs nye tastatur belysning bak tastene.

Veldig tynn, veldig lys
Men annet enn å være 0,93 centimeter tykk og inkludere lys til mørke vinternatter er det ikke all verden å skryte av. I motsetning til mange andre tastatur som kommer ut for tiden har Logitech Illuminated ingen berøringsfølsomme knapper og er heller ikke trådløs. For mange er dette gode nyheter, for mange ikke.

Tastaturet inkluderer imidlertid Logitechs patenterte PerfectStroke-system, som lar deg trykke knappene lengre ned enn i andre tastaturer. Dette skal føre til økt skrivekomfort, skal vi tro Logitechs pressemelding.

Logitech Illuminated er én av tre Logitech-tastaturer som blir lansert i løpet av oktober i Europa og USA.

Les hele pressemeldingen for mer informasjon.

Stikkord: europa, logitech, tastatur