For de med fri dataplan kan en iPhone med modem-muligheter bety gratis internett hvor som helst, når som helst.

Annonse


Apple vil gi iPhone modem-muligheter

Mange har klaget på iPhones manglende evne til å fungere som et modem til datamaskinen, slik at man kan bruke telefonens internettoppkobling til å surfe på nettet.

Et program som dukket opp i App Store kalt Netshare fikset problemet, men ble raskt fjernet etter protester fra mobiloperatøren AT&T.

– Vi er enige og diskuterer med AT&T
Etter at en av Gizmodos lesere sendte brev direkte til Steve Jobs, kan det se ut til at saken endres. I mailen klaget iPhone-brukeren over de unødvendige restriksjonene, og henviste til Blackberry-telefonen, som enkelt gjorde den samme funksjonen. Steve Jobs svarte på klagen, slik:

We agree, and are discussing it with ATT.

Steve

Annonse


Sent from my iPhone

Er eposten ekte?
Autensiteten av e-posten er selvfølgelig det største spørsmålet i denne saken. Om detaljen “Sent from my iPhone”, som inkluderes i alle eposter sendt fra telefonen, gjør mailen mer eller mindre legitim er også høyt diskutabelt.

I følge Appleinsider virker det imidlertid som informasjonen er sikker, og at mailen faktisk ble sendt fra Steve Jobs. Dermed er det bare å vente på at Apple og AT&T skal bli enige, slik at programmer som Netshare kan komme til App Store igjen.

Kilde:
Gizmodo

Annonse