Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Folk som holder på med slikt som dette utvikler super-hjerne når det gjelder raske avgjørelser, mener forskere.

Xbox 360 får ny kontroller

D-paden blir endelig oppgradert.

Ryktene som har versert om en ny, forbedret Xbox 360-kontroller har nå blitt bekreftet av Microsoft.

Forbedret d-Pad
Det er ikke mange endringer som har blitt gjort. Hovedsaklig er det funksjonaliteten til d-Paden som har blitt forbedret. Mange har klaget på at den vært unøyaktig og klønete, og Microsoft har tydeligvis hørt på folket.

– Den nye, grønne limited-edition trådløse kontrolleren tilbyr forbedret funksjon til d-Paden. Det vil gjøre spillopplevelsen hvor d-Paden brukes som primærkontroll langt bedre, forteller Microsoft til Eurogamer.

Begrenset antall
Selv om den nye kontrolleren har bedre funksjonalitet, vil den ikke erstatte den gamle kontrolleren. Den vil selges i begrenset antall, og kun på det europeiske-, latin-amerikanske- og asiatiske markedet.

Dette faktum vil nok irritere mange som hadde håpet på en permanent endring av kontrollene, istedenfor en kontroller spesiallaget for fotballspillet Pro Evolution Soccer. I følge Eurogamer nevnte en utvikler av kommende Street Fighter 4 at de også ville ta i bruk den nye d-Paden. Om det betyr at vi vil se mer av den forbedrede kontrolleren i framtiden er usikkert.

Kontrolleren slippes 24. oktober i Europa.

Stikkord: 360, Microsoft, xbox, xbox 360