rock ban

Annonse


Guitar Hero og Rock Band blir venner

Guitar Hero-serien, og i senere tid også Rock Band, har vært utrolig populær. Spillere over hele verden har kastet seg over plastinstrumentene, og snart slippes oppfølgerne til både Guitar Hero 3 og Rock Band.

Alle instrumenter skal fungere på PS3
Problemet med mange av spillenes lanseringer har vært kompatibiletsproblemene som har fulgt med, da en Playstation 2-gitar ikke fungerer på PS3-en, eller en Rock Band-gitar som ikke fungerer på Guitar Hero. Nå har Sony satt foten ned, og tvinger utviklerne til å gjøre instrumentene kompatible for begge spillene.

Det betyr altså at Guitar Hero: World Tours trommesett vil fungere med Rock Band 2, og omvendt. I tillegg skal alle instrumentene også fungere med Konamis kommende musikkspill, Rock Revolution.

Ikke alle funksjoner
Ettersom hver av de ulike seriene har fått spesielle egenskaper, vil ikke alle fungere på tvers av konsollene. For eksempel vil ikke Guitar Heros touchhals fungere på Rock Band, og bevegelsessensoren i Rock Bands mikrofon vil sansynligvis ikke fungere på Guitar Hero.

Annonse


Likevel: Hovedfunksjonene vil fungere, og det er jo som oftest bare det som trengs for å ha det gøy med plastinstrumentene.

Kilde:
Gizmodo

Annonse