Superstjernen Bono ønsker seg en endelig løsning på fildelingsproblemet i 2010.

Annonse


Bono skyld i album-lekkasje

Det nye U2-albumet «No Line On the Horizon» kommer ikke før 14. november. Like fullt ligger det nå fire låter ute på fildelingsnettverkene.

Ingen utro tjener

Foruten tittellåten fra albumet er «Sexy Boots», «Moment Of Surrender» og «For Your Love» tilgjengelig.

Årsaken denne gang er ikke en utro tjener i platebransjen, men superstjernen Bono selv. Han satt nemlig og koste seg hjemme for an stereoen i luksus-villaen på den franske rivieraen.

Offentlig strand

Som det seg hør og bør for en multimillionær er ikke lydutstyret småtteri. Så det ljomet ut over den offentlige stranda (Frankrike praktiserer allemannsretten mye strengere enn Norge) like nedenfor huset.

Annonse


Vanlige badegjester som tydeligvis var fullt klar over at de lå og solte seg like ved U2-sangerens hus skjønte fort at det de hørte var ny U2-musikk. Dermed fant de fram mobiltelefonene og tok opp det de hørte.

Rasende på fildeling

Lyden er ikke allverden, men for fansen er dette utvilsomt rent gull.

Først lå seansen på YouTube. Google/Youtube fjernet raskt opptaket, og vi er ikke i stand til å finne det verken på The Pirate Bay eller andre steder. Rett nok ligger det en torrrent ute med navnet «No Line On the Horizon», men den inneholder noe helt annet…

U2s manager Paul McGuinness har tidligere ytret seg i særdeles skarpe ordelag om fildeling og piratkopiering. Han har til og med tatt til orde for å holde nettleverandørene økonomisk ansvarlig for det U2 og andre artister taper på fildelingen.

Kilder:
The Sun
News.com
Torrentfreak.com

Annonse