Conanspillere har grunn til å juble - 415 000 personer abonnerer på spillet.

Annonse


Slik ligger Age of Conan an

Age of Conan hadde en strålende lansering i mai i år, og ble hyllet av mange spillanmeldere som det nye, store MMO-spillet.

I det siste har imidlertid mange av spillerne irritert seg på få oppdateringer og slitsomme bugs, og i juli kunne vi rapportere at Funcoms aksjer hadde falt med hele 52 prosent. Nå ser det ut som tallene kan snu i Funcoms favør igjen.

Mange spiller fortsatt
Som vi allerede har blitt fortalt, har Age of Conan solgt totalt 800 000 eksemplarer. Men det viktige spørsmålet en måned etter lanseringen var hvor mange som fortsatte å spille, selv etter at gratisperioden gikk ut.

Nå opplyser Funcom at de har over 415 000 aktive brukere. Den gjennomsnittlige spilleren er mann, 29 år med over gjennomsnittlig lønn og utdanning. I tillegg opplyser de om at de spiller mindre en forventet. funcom spekulerer i om dette kan ha med alderen å gjøre, eller om det er ting som ferie eller aspekter ved spillet som kan ha skylden.

Annonse


Neste skritt
Om kort tid vil de lansere spillet til russiske og polske spillere, samt prøve å få igang en asiatisk distribusjonsavtale for å spre spillet til Asia. De vil også fortsette å fokusere på kundeservice, noe de har gjort siden lanseringen.

De har sansynligvis fortsatt en liten vei å gå, men tanke på forige ukes cybersex-hendelse.

Satser på high-end-innhold og PVP
I spillet har de også satt opp en rekke elementer de vil fokusere på, både kortsiktet og på lengre sikt. Først og fremst vil de fokusere mye på PVP-delen (spiller mot spiller) av spillet. I tillegg vil de legge ut mye nytt materiale og området, samt balansere karakterer og klasser.

Langsiktig vil de utvidde områder og innhold for spillere på level 80. De vil også fokusere mer på utstyr og våpen, DirectX 10-grafikk og ytelseforbedring.

Viser fram nytt materiale snart
Med spillfesten Games Convention i Leipzig rett rundt hjørnet, har funcom i den anledning lovt å vise frem en rekke nye områder og elementer fra kommende patcher. I tillegg har de annonsert at en hemmelighet skal avsløres.

Vår spilljournalist Thomas Marynowski vil selvfølgelig være på plass, og holde oss oppdatert på spilllanseringer. Følg med!

Kilde: Funcom

Annonse