Hopp til navigasjon Hopp til innhold
gam_starcraftiizara_490

AMD slår seg sammen med Blizzard

Vil bundle Blizzard-spill med skjermkortene sine.

I dag ble det gjort klart at spillselskapet Blizzard inngår en avtale med hardwareprodusenten AMD. Avtalen gjør det mulig for AMD å inkludere Blizzard-spill i deres framtidige skjermkort-pakker.

Vil gi god spillopplevelse til AMD-brukere
I tillegg vil AMD som hovedsponsor av det kommende Blizzard-arrangementet BlizzCon få bruke sine skjermkort for å drive spillene som vises frem. Et stort øyeblikk for begge parter, skal vi tro pressemeldingen.

Blizzard på er fornøyd med avtalen da den vil gi dem «et forhåndsblikk på den seneste skjermkortteknologien», forteller Blizzardsjefen Paul Sams.

– Vi streber alltid etter å gi spilleren en finpolert spillopplevelse. Denne avtalen hjelper oss å nå dette målet, slik at vi kan gi Blizzard-spillere som bruker AMD-skjermkort den beste mulige opplevelsen, fortsetter Sams.

Bred støtte
Ved avsløringen av deres oppkommende spill, Diablo 3, fortalte Blizzard at spillet ville ha bred støtte på både OS- og hardware-fronten. Spillet vil støtte både XP og Vista, men DirectX 10 er anbefalt. Det er DirectX 10,1-variasjonen som vil bli brukt, som støttes av AMD og ATI, men ikke Nvidia. Mac OSX vil også være støttet.

Nvidia inngikk imidlertid en avtale med Blizzard allerede i 2004, hvor de skulle samarbeide for å forbedre grafikken til Blizzardspillet World of Warcraft. Om den nye AMD-avtalen til Blizzard vil påvirke deres forhold til Nvidia er usikkert.

Kilde: Pressemelding

Stikkord: amd, blizzard, diablo, directx, mac, nvidia, skjermkort, xp