Snart får LGs toppmodeller skikkelig lyd.

LG vil gi deg skikkelig mobil-lyd

I løpet av 2008 skal LG Electronics inkorperere Dolby Mobile i sine topptelefoner. Endelig kan vi slippe tynn og skrall lyd fra dårlige mobilhøytalere.

LG blir først
De to selskapene har inngått en avtale som vil gjøre det LG den første mobilprodusenten til å bruke mobilversjonen av Dolby-systemet i sine telefoner.

Dolby Mobile er et lydprosesseringssystem skapt for å matche prosessering- og lydmulighetene til en mobiltelefon. Begge selskapene satser på en lansering av en LG-telefon med systemet innebygd i fjerde kvartal i år.

Naturlig utvikling
Mobiltelefoner har blitt mer og mer avanserte de siste årene. Ulike nøkkelpunkter som skjermoppløsning og størrelse har vært viktig, samt utviklingen på kamerafronten. Funksjoner som muligheten til å spille av mp3 har ofte blitt nedprioritert, og høytalerne telefonene har kommet med har aldri vært noe å skryte av.

Det er imidlertid mange som bruker telefonen sin til å spille musikk, og med et Dolby-system innebygd, vil lyden endelig kunne bli akseptabel. Systemet skal gi en dypere, rikere og bedre lyd, og kan fort bli det viktigste salgsargumentet til LG senere i år.

Kilde:
Yahoo News