Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Age-of-Conan-140_572852m (Ill.: Funcom)

– Vi er nummer to i verden

Age of Conan selger godt.

Gladnyhetene fra Funcom slutter aldri å komme. Denne gangen kommer beskjeden om at Age Of Conan er det nest største MMO-spillet i verden, kun overgått av World of Warcraft.

Stort i den vestlige verden
Age of Conan skal i følge Funcom være det mestselgende spillet i Europa for tiden. Selv om det ikke har kommet noen salgstall fra USA den siste måneden, forteller tall fra analysebyrået NDP at det også ligger på førsteplass i USA.

Spillet har imidlertid kommet til en overgangsfase, hvor den første måneden med gratis spilletid har utløpt. Dermed kan det foreløbige abonnementstallet på rundt 700 000 fort endre seg, og påvirke Age of Conans posisjon som den vestlige verdens nest største MMO.

WOW fortsatt størst
For ordens skyld er det verdt å nevne at World of Warcraft fortsatt har et formidabelt forsprang, med over 10 millioner spillere.

De ligger dog 4 år foran Funcom, og Gaute Godager forteller at deres hovedfokus ligger nå på å fortsette utviklingen av spillet. Ved å stadig utvikle og legge til nytt stoff, skal de holde sin posisjon som en av de ledende MMO-spillene på markedet.

Kilde:
Shacknews

Stikkord: age of conan, conan, europa, funcom, gratis, usa, warcraft, world of warcraft