Tydeligvis var det veldig få som brydde seg om bilder som dette.

Annonse


Millioner gikk glipp av sex-penger

Som sikkert de fleste vet inneholdt det forrige spillet i GTA-serien, Grand Theft Auto: San Andreas, en skjult sexscene som kunne låses opp ved hjelp av litt ekstra fikling.

Måtte punge ut
Dette fikk konsekvenser, og Take-Two ble saksøkt raskt etter at det opplåste innholdet kom i medienes hender. Det endte med at Take-Two sa ja til å betale alle som hadde kjøpt spillet og hadde blitt støtt av det seksuelle innholdet. Summen ville ligge på et sted mellom 5 og 35 dollar per person.

Nå viser det seg at bare et fåtall av alle millioner som har spilt spillet kontaktet Take-Two for å innkassere pengene sine.

0,1 promille brydde seg
Take-Two opplyser nå om at bare 2 676 personer har kommet for å få pengene sine. Dette er virkelig et lite tall, med tanke på at spillet har solgt over 21 millioner verden over.

Annonse


Så hva kan konklusjonen være? Er dagens spillere så uvitne at de ikke visste de kunne få penger for følelsene sine, eller rett og slett at saken rett og slett ikke var så ille som aktoratet ville ha det til? Sannsynligvis det siste, skal vi tro på statistikken.

Kilde: The Game Reviews

Annonse