Denne meldingen ligger nå på både den britiske, franske og tyske utgaven av Komplett.

Annonse


Komplett legger ned i Europa

Den norske nettbutikken Komplett er dominerende på markedet for PC-komponenter og annet teknisk utstyr på hjemmemarkedet.

Slutt på Europa-eventyret?

De har prøvd å brukes suksessen til å ekspandere på det europeiske markedet, og har uten tvil blitt en faktor å regne med også i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Østerrike og flere andre store, europeiske land.

Nå ser imidlertid det europeiske eventyret ut til å være slutt. På flere av Kompletts europeiske sider ligger det nå en beskjed om at det ikke lenger er mulig å kjøpe varer via butikken.

– Vi beklager

Kjeden beklager at virksomheten har opphørt, men skriver samtidig at det fortsatt er mulig å få service og hjelp for varer man allerede har kjøpt.

Annonse
På Kompletts britiske side ligger denne beskjeden:

Komplett.co.uk har stengt sin britiske virksomhet med virkning fra 24. juni 2008. Vi beklager å måtte informere om at det ikke lenger er mulig for britiske kunder å kjøpe varer fra Komplett.co.uk lenger.
Vi setter pris på kunder som har kjøpt varer fra oss tidligere. Derfor vil vår britiske kundeservice være tilgjengelig inntil videre for spørsmål og garantihenvendelser om varer som er kjøpt fra Komplett.co.uk. Du kan kontakte kundeservice ved å sende en e-post til [email protected] Vi vil gjøre vårt ytterste for å besvare all e-post innen to arbeidsdager.

Oppe i Sverige og Danmark

Komplett har til sammen 16 nettbutikker i 10 land. Slik det ser ut nå, vil flere av disse nå forsvinne.

Den svenske avdelingen er fortsatt oppe. Det samme er den danske, nederlandske, belgiske og irske delen.

– Ikke noe særlig volum

– Vi har gjort en nøye vurdering av de utenlandske satsingene vi har. I de landene vi legger ned nå har vi ikke hatt noe særlig volum. Derfor har vi bestemt heller å konsentrere oss om de markedene hvor vi har bra salg, sier Ole Vinje, administrerende direktør i Torp Computing, til Computerworld.no.

I følge nettstedet er det bare nettbutikkene i England, Frankrike, Tyskland og Østerrike som nå legges ned.

Les også Digi.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse