telenor_logo

Annonse


– Vi vil ha iPhone!

Katta er endelig ute av sekken – Det blir iPhone med 3G til Norge, og den kommer 11. juli fra Netcom. Les alt om den nye telefonen i denne artikkelen.

Men det var langt fra sikkert (digi) at Netcom skulle få telefonen.

Telenor skulle gjerne solgt den

Atle Lessum, Informasjonssjef i Telenor, sier til ITavisen at de gjerne skulle ha solgt telefonen, men at det ikke er noe nytt i forhold til Apple.

– Det er ikke noen nytt i forhold til oss og Apple, der må vi bare vente og se. Det vi kan si, er at det er viktig for oss at kundene våre får tilgang til attraktive mobiler, så vi vil at våre kunder skal få tilgang til iPhone, sier Lessum til ITavisen.

Annonse


Usikkert rundt avtale

Lessum forteller videre at det fortsatt er ukjent hva slags avtale TeliaSonera har med Apple, og at det ikke kan utelukkes at Telenor vil kunne selge telefonen i fremtiden.

– iPhone vil nok selge godt, men det er viktig å huske på at vi allerede har 10 000 iPhone-brukere i nettet vårt i dag, så de som er ekstremt interessert har allerede skaffet seg en, sier Lessum til ITavisen.

Vil dere gjøre noe for å konkurrere med Netcom?

– Du kunne like godt stilt det spørsmålet til Sony Ericsson eller Nokia, de kommer stadig med nye touch-modeller. Men det er ingen tvil om at det er en tøff telefon, sier Lessum.

– Jeg skal ikke legge skjul på at vi gjerne skulle ha solgt telefonen, avslutter han.

Annonse