Microsofts Robbie Bach.

Annonse


MS sier nei til Zune Phone

Sjefen for Microsofts underholdingsavdeling snakker ut om Zune og Blu-Ray.

Nei til Blu-Ray og mobil

I et intervju med The San Fransisco Chronicle forklarer Bach at det ikke kommer en Blu-Ray-spiller til Xbox 360. Det er tredje gang selskapet ser seg nødt til å uttale seg om spekulasjonene rundt formatet.

– Det er ikke engang noe å snakke om nå med tanke på neste generasjon. Det er så langt borte at det ikke er noe å snakke om enda, svarer Bach på spørsmålet om Blu-Ray til Xbox.

Spesielt av MS å igjen nekte kundene sine mulighet til å spille av formatet som har vunnet HD-krigen. Det ser ut til at MS virkelig gjør alvor av kun å satse på digital distribusjon (som enda ikke er mulig her i landet.)

Annonse


Zune Touch?

Det er ikke bare Blu-Ray MS dropper. Bach presiserer i intervjuet at det heller ikke kommer en Zune mobil, men kanskje en Zune med touchscreen.

– Vi lager ikke telefonen selv. Vi har ingen planer om å lage en egen mobil. Vårt fokus er troen på at telefonen er en veldig personlig ting. Forskjellige mennesker vil ha forskjellige typer telefoner. Vi tror dette kommer til å fortsette, og vi tror Windows Mobile er i en strålende posisjon til å håndtere alle mulighetene, forklarer Bach.

Han utelukker likevel ikke at det kanskje kommer Zune-programvare til mobiltelefoner.

Kilde:
SFGate

Annonse