Annonse


Mer nytt om Call of Duty 5

Call of Duty 5 ble offisielt annonsert for en stund siden, men det har vært lite konkret informasjon om spillet frem til nå.

Det britiske bladet Games TM kjører imidlertid en sniktitt på spillet i sitt nyeste nummer, og avslører en del fakta om det.

Til Stillehavet

Call of Duty 5 heter World at War, og tar oss tilbake til den siste verdenskrigen. Ikke noe mer moderne krigføring i denne omgang altså. Spillet fokuserer på kampene mellom amerikanske og japanske styrker i Stillehavet, noe som i det minste er forfriskende i forhold til de noe slitne europeiske scenarioene andre krigsspill har handlet om.

Det er Treyarch som står bak utviklingen (det samme selskapet som jobbet med Call of Duty 3 altså), og spillet skal være svært brutalt og voksent når det gjelder innhold. Grafikkmotoren er den samme som ble brukt i CoD 4, og spillet vil for første gang inneholde kooperativ modus.

Annonse
Høye forventninger

Call of Duty 5 skal komme til Xbox 360, PS3 og PC, samt en separat versjon for Nintendo Wii. Ingen lanseringsdato er klar, men vi blir ikke forundret om spillet dukker opp til høsten.

Call of Duty 4 har nettopp rundet 10 millioner solgte eksemplarer, og er blant de aller beste krigsspillene i nyere tid. Treyarch har altså ganske mye press på seg nå, og vi håper at de klarer å levere.

Kilde

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse