Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Vi deler ut Age of Conan!

Er du blant de heldige vinnerne?

Funcom var snille nok til å gi oss tre pressenøkler til Age of Conan, noe som innebærer tre måneders gratis spilletid i tillegg til alle virtual items. Disse deler vi ut til tre heldige lesere av ITavisen.

Mange svar

Innboksen til undertegnede har vært rimelig full de siste dagene, for mange ville gjerne sikre seg premien. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive, og flere likte at konkurransen var utfordrende.

Fastiten

Det kom inn mange riktige svar, men ikke alle hadde rett.

Her er fasiten:
1. Age of Conan: Hyborian Adventures
2. Battlefield Heroes
3. Command & Conquer: Red Alert
4. Spore
5. Zelda: The Twilight Princess
6. The Club
7. Duke Nukem 3D
8. Pong
9. Beyond Good & Evil
10. Halo: Combat Evolved

At det første bildet var fra Age of Conan var ikke så veldig åpenbart, da det var et av bildene dere bommet mest på. Imidlertid var bilde nummer sju, Duke Nukem 3D, den hardeste nøtta – særlig siden man kun ser noen pikslete monstre. Folk var også litt usikre på bilde nummer ti som var Halo: Combat Evolved.

Og vinnerne er …

Dere som ser at fasiten stemmer overens med besvarelsen, får kanskje litt sommerfugler i magen?

Her er vinnerne:

1. Pål Christian Linkjendal – Porsgrunn

2. Camilla Moen Libæk – Fåberg

3. Håkon Naper – Oslo

Gratulerer! Og til dere som vant: den runde, gule tingen på himmelen som folk kaller «sola» har du godt av en gang i blant – i det virkelige liv altså, ikke den over slettene i Hyboria.

Takk til Funcom for premier.

PS: Vi registrerte at mange av besvarelsene kom via forumet på en nettside som heter KonkurranseNett.no. Et lite tips til dere som ønsker å jukse i fremtiden: Ikke bruk copy/paste! Det ser ganske dumt ut med ørten identiske besvarelser, som alle er kopiert fra samme kilde. De som åpenbart hadde gjort dette var ikke med i trekningen.

Kudos til dere som deltok uten å jukse!

Stikkord: age of conan, battlefield, bilder, conan, duke, duke nukem, funcom, gratis, konkurranse, Tips, virtual