Slik framstår profilen til «Davis Toska» på Facebook. Nå vil Toskas advokat ha den fjernet.

Annonse


«Toska» på Facebook

Det er ingen mangel på folk som kaller seg «David Toska» på Facebook (og for den saks skyld «Jens Stoltenberg» og «Kjell Inge Røkke» også).

Samboer og lojale venner

Men i følge Dagsavisen har den siste profilen som er opprettet med Toska som navn i hvert fall indirekte noe å gjøre med den personen som ble landskjent for det såkalte NOKAS-ranet.

I følge avisen er profilen direkte linket til hans samboer og noen av hans mest lojale, kriminelle venner. En av dem skal være hans norsk-pakistanske forretningsfører «Skrue». En annen med tilknytning til profilen skal være en håndlanger som boret seg gjennom taket for Toska, i forbindelse med innbruddet i Norsk Medisinaldepot i 2000.

– Skal slettes

Toska selv soner en dom på 20 år i fengsel, og skal ikke ha permisjon på lang tid. Etter reglene skal han ikke ha tilgang til Internett bak murene.

– Det er riktig at denne profilen har en annen karakter enn de andre som er opprettet i hans navn. David vil nå gi beskjed om at den skal slettes, sier Toskas advokat Øystein Storrvik til Dagsavisen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse