timetube

Annonse


Lite å gjøre i pinsen?

Det er ingen KLiKK-sending denne uken, og på mandag er det andre pinsedag – det ligger mye fritid i kortene fremover. Har du rundet GTA allerede, og trenger litt avveksling fra all «gla-volden»? ITavisen viser vei!

Sett Youtube-fenomenene i en tidslinje

Når en Youtube-video blir en suksess, lar ikke parodiene vente på seg. Ta for eksempel hiten «Chocolate Rain», fremført av den unge gutten Tay Zonday. Et søk på Chocolate Rain på TimeTube gir oss en oversikt over alle parodier og oppfølgingsvideoer som har dukket opp, pent sortert etter dato i en tidslinje.

Ta for eksempel denne parodien, laget av folkene bak serien Chad Vader (anbefales).

Ikke bare underholdning

Man trenger ikke nødvendigvis å bruke TimeTube kun i underholdsningsøyemed. Et søk på «Microsoft Yahoo» gir en fin tidslinje over Youtube-videoer som omhandler hele oppkjøpsfadesen – fra begynnelse til slutt.

Vi føler at en advarsel er på sin plass: Her er det mulig å søle bort fryktelig mange timer! Brukes på eget ansvar.

Du finner siden på denne adressen: http://www.dipity.com/mashups/timetube

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse