Scientologikirken «bomber» nettet med mot-informasjon. Det vil Wikipedia nå ha en slutt på.

Annonse


Scientologi-kritiker suspendert av YouTube

Mark Bunker har igjen fått sin konto deaktivert av YouTube.

Konto suspendert

En av de mest profilerte anti-Scientologi personene på nettet (sammen med nordmannen Andreas Heldal-Lund) Mark Bunker har igjen blitt utestengt fra sin egen profil på videonettstedet YouTube. Bunker driver blant annet Xenutv.com

Usikkert hvorfor

Det er fortsatt uvisst hvorfor. Tidligere denne uken fikk også personen som intervjuet Jason Beghe sin konto suspendert, men kort tid etter fikk han innpass igjen. Nå raser YouTube-folket mot YouTube-dommen og krever i en rekke videoer at kontoen til Bunker igjen ble reaktivert.

– Skyldes intervju

Bunker selv mener at deaktiveringen skyldes at de var kort tid unna å lansere det fulle intervjuet av Jason Beghe, kjendisen som nå raser mot Scientologi. Nyheten om at Bunkers konto har blitt suspendert diskuteres også på Andreas Heldal-Lunds eget forum her.

Annonse


– Kan skyldes klager

– Det var i dag det uklippede intervjuet med Jason Beghe skulle legges ut. Vi antar at kontoen har blitt automatisk suspendert etter klager fra brukere. Kontoen inneholder jo ingenting ulovlig. Jason Beghe er informert om saken og undersøker hva som skjer, forteller Andreas Heldal-Lund til ITavisen.

Bunker har lagt ut en video angående saken på en annen konto:

Kilde:
Glossip.com

Annonse