SSPS3_Vol_2_3D_Pack_ENG

Annonse


Mer Singstar til PS3

Det første Singstar-spillet til PlayStation 3 kom i fjor vinter, og introduserte et nytt konsept for spillere: Ikke bare fikk du 30 sanger med på disken, du fikk også tilgang til en egen butikk der nye låter har blitt lagt ut med jevne mellomrom (riktignok litt sjeldnere enn vi hadde likt). I tillegg kunne du også laste opp videoklipp av deg selv til en community-side.

Nye sanger

Sony er imidlertid ikke klar for å droppe retail-leddet fullstendig, og annonserer en ny Singstar-disk til PS3. Denne vil inneholde 30 nye låter, der artister som The Killers, Eminem, Kaiser Chiefs, Nirvana og Gorillaz nevnes.

Det nye spillet vil også inneholde en ny duet-modus som fokuserer på harmonisk synging. I tillegg vil Singstar nå også støtte PSP, slik at du kan gå inn på nettbutikken fra den håndholdte konsollen og laste ned sanger ved bruk av Remote Play – slik at sangene ligger klare på PS3en når du kommer hjem.

Singstar Vol 2, som spillet heter, kommer i butikkene til sommeren.

Her er vår anmeldelse av det første Singstar til PS3.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse