Ifølge en kilde techarp har vært i kontakt med kommer Service Pack 2 i april neste år.

Annonse


Gratis support for Vista SP1-trøbbel

Som et plaster på såret for alle de som opplever problemer etter å ha oppgradert til Windows Vista Service Pack 1, tilbyr Microsoft nå gratis support i et helt år. Tilbudet gjelder fram til 19. mars 2009.

Tilbudet om gratis support gjelder alle privatkunder som har skaffet seg Windows Vista på lovlig vis, det være seg som boks i butikken, eller ferdig installert på nye systemer. Support til bedrifter avhenger av avtalen de har med Microsoft.

Store problemer med SP1

Svært mange brukere har rapportert om til dels store problemer etter å ha oppgradert til Vista SP1. På mange Intel-maskiner lar ikke oppgraderingen seg installere grunnet manglende drivere. Andre har opplevd at PC-ene deres bare blir stående i en evig reboot etter å ha «oppgradert». Mange opplever også at applikasjoner slutter å virke grunnet driverproblemer.

Vista-kunder vil kunne få støtte fra Microsoft på tre forskjellige måter: Via e-post, som blir besvart i løpet av en virkedag, via chat, med en ventetid på ca. 40 minutter, eller via telefon. Telefonsupport er kun tilgjengelig for kunder med spesielle avtaler.

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse