Hopp til navigasjon Hopp til innhold
img_3163_ubisoftlovesps3 (Ill.: Sony)

Her er de nye PS3- funksjonene

Ny firmware med flere forbedringer.

Våkne lesere har allerede registrert at versjon 2.20 av programvaren til PlayStation 3 er blitt lagt ut, og for de som ennå ikke har oppgradert har vi nå den fulle listen over nyhetene.

Bedre Blu ray

2.20 introduserer flere nye funksjoner og forbedringer som brukere har etterlyst. Blant disse er natrurligvis den mye omtalte støtten for BD LIVE, som innebærer at Blu ray-filmer vil få flere interaktive funksjoner (som nedlastbar tilleggsmateriale). De første filmene som støtter profil 2.0 vil dukke opp neste måned, og for at BD LIVE skal fungere optimalt kreves det 1 GB ledig plass på harddisken.

Videre blir PSP-støtten utvidet, brukerne vil nå kunne kopiere musikk- og bilde-spillelister fra PS3 til PSP, noe som skal gjøre det lettere å dele medieinnhold. PSPen vil i tillegg kunne brukes som fjernkontroll for musikkavspilling fra PS3.

Bedre nettleser og Divx

Flere nyheter som nå inkluderes er at Blu ray- og DVD-filmer vil kunne fortsette å spilles fra samme sted de ble stoppet, selv om du tar ut diskene og setter dem inn igjen. Nettleseren skal være raskere og få bedre støtte for streaming av video, og Divx-filer større enn 2 GB skal nå kunne spilles av.

Firmware 2.20 skal allerede være nedlastbar, og vi skal sjekke det når vi kommer hjem i ettermiddag. Vi må tross alt legge siste hånd på Gran Turismo 5-anmeldelsen.

Stikkord: gran turismo, nettleser, playstation, playstation 3, ps3, streaming